Pumpkin milk fragrance rice / pumpkin Simi Lu

Pumpkin-rich nutrition, sweet taste, bright colors, peaceful status, even they reflected the "harvest" the implication, without exception, making it one of the people and appealing fruits and vegetables. Even more flexible and diverse cooking methods: steaming, frying, stewing, boiling, and even more for the baking of West Point. But no matter how to do it would be lovely pumpkin dishes to our West Point, Hong hyperchromic Tim!
 
1. Milk fragrance pumpkin rice
      Add pumpkin, corn, rice thick with raisins, nutrition, more balanced. Combined with cream parcels, milk fragrance rich, Ruannuo palatability, very suitable for small baby food.
 
【Materials】 rice, 130 Kernan 70 grams onions 20 grams of melon sweet corn kernels 30 grams raisins 20 grams of
【】 Butter sauce (or salad oil) 10 grams butter, 20 grams of salt a little short
【Approach】
1. Rice panning clean and soak with water for 30 minutes;
2. Wash pumpkin, peeled and cut into Xiaoding; onion, after tearing off the inner membrane wash drain, but also cut into Xiaoding;
3. Put a pot over low heat melt butter;
4. Pour onion and pumpkin Ding, stir fry a while;
 
5. Drain the water into the rice, stir fry a little while;
6. You have not seen the material into the warm water, turn a small fire after the fire to boil slowly stew;
7. To be a grain of rice be cooked, there is little water, when poured into the corn kernels and raisins, and then into the light cream, stir well;
8. Continued to stew over low heat until fully cooked rice, water revenues dry. Finally adding a little salt and mix well can be.
 
【Tips】
1. To a smaller baby to eat a little more if you can put some water into the rice to make porridge and rice ranged between the more digestible;
2. Tim finished water to the middle one can always take a look, if we find the water short of the meters but has not yet familiar with the words of Tim the water may at any time proportionally.
3. Eating cheese may be sprinkled with some flour, to further increase the flavor of milk, calcium is also higher.
2. Pumpkin Simi Lu
【Materials】 pumpkin Simi whipping cream
【Approach】
1. Wash pumpkin peel, cut into small pieces and steam until cooked on a steamer, after Chan into the mud, the more detailed the better (which can add a little water into the mixer where mixing);
2. Pot add boiling open, into the sago, boil again after the transfer of small Simmer until after the fish out sago was transparent color, rinse with cold water drain;
3. Re-clean wok, mud and the pumpkin cream into the skillet in the amount of light, depending on the situation by adding a little water (not much more viscous it taste good. Hi sweet words can be placed in a number of condensed milk). Pour boiled sago, stir well can be. 

Comments

Popular posts from this blog

Porridge with pumpkin - the original and very tasty recipe for breakfast

Corn, barley porridge pumpkin