Jujube pumpkin roll

Materials: 260 grams pumpkin, flour, 300 grams, 4 grams of active dry yeast, a nuclear-free jujube amount (for example, if there is no non-nuclear jujube jujube can be that they would go nuclear, methods, see here);
 
Practices:
1. Go to pith peeled pumpkin, cut into pieces, put in steamer and steam cooked out (about 10 minutes); the steamed pumpkin Daocheng sludge until the temperature dropped to 35 degrees when you join the stem yeast, mix well until yeast dissolves;
2. To join the pumpkin flour mud and fully absorbed into a pumpkin kneading the dough, and then covered with plastic wrap placed in a warm office fermentation from 1.5 to 2 hours, face to face groups are not fermented to fermentation time before the volume can be twice as big;
 
3. The jujube washed into the water for a little soak (about 5 minutes), remove and drain after the shredding, READY;
 
4. Will be well-fermented dough on the flour, sprinkle a thin layer of the case of on-board fully rub out the inside air pressure, and then rolling into its Rolling pin about 0.3 cm thick rectangular grain leather;
5. The skinned with a small brush to brush on a uniformly thin layer of oil;
6. Will be jujube Sprinkle evenly chopped skinned on, and then skinned along the short side of the rolled strip, with a knife to cut about 50 grams of its weight of small sub-agents;
7. Chopsticks will be shown down the middle son of a small dose pressure me (do not cut off too much beat Kazakhstan), out of chopsticks, hands on both sides of the small sub-agent cis-embossed rolled down, and then two sub-agent of the skinned Gently pinch together so that pumpkin roll red dates to make 啦 Health embryo;
8. Do a good job of Hanamaki Health embryos with a moist gauze covered for re táng 20 minutes;
 
9. Hanamaki on the táng paved with good wet cloth steamer tray, the Gaiyan lid, and steam for 12 minutes after the fire off the fire, wait about 3 minutes to open the lid out of the box.
Experience Sharing:
1. Steamed pumpkin directly on the pumpkin when the steam tray, it can avoid too much moisture; the best is to use microwave oven, this water will be less; pumpkin dough in the flour, according to the specific amount of the final soil moisture in the pumpkin content to be held; discretionary addition and subtraction according to the real situation; due to a larger pumpkin sticky dough, it is recommended the dough and get a little hard to some;
2. Dough fermentation time will vary due to temperature differences. To determine whether the fermentation of the dough a good method: finger coat with flour into the dough, the fingers around the dough out after the fingerprint did not rebound does not subside, indicating fermentation was just . such as fingerprints around the dough quickly rebounded, indicating fermentation time is not enough; if fingerprints rapid subsidence around the dough, then the dough is fermented over, you can re-absorbed into the baking powder rubbed to save; Generally speaking, face to face group to the position before fermentation pre-fermentation volume of the dough twice as large, there were many inside the hole when the honeycomb can be;
3. Cut a small child at best agent to use a wet gauze cover up, so as not to dry; 

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