All around like fallen off a cliff

All around like fallen off a cliff - prepare and cook, bake something, sauce just different, and even take pictures of it and spread boast.
We train people of Books! Analyzing blockages, stumbled upon an old custom text, let there hung, as literal alternatives to pies and other consommé with profiteroles.
I apologize to all those who have already read it in the wall newspaper, but we must train and its weighty culinary me say a word.
Artichokes and Almonds
Progress and generally moves the world envy. Chase Ellochka for Vanderbildihoy immortal. Just look in accordance with the cultural codes of different carriers that passion in different ways.
I, being the culinary neophyte, always terribly jealous of any imaginatively cooked dish and then try to copy, introducing along the way creative amendments are not always the way, adversely affecting the scheme. Well, as a man of sense, I never threatened to heights, to conquer that is not given to me in principle - even try I will not repeat my mother's Napoleon, for example.
But here, away, the dish was something seemingly very simple to manufacture - but infinitely beautiful. Just a small cloth Dutchman.
By the way, a friend, which I am so terribly jealous of her invention - bake poltykvy stuffed with dried fruit, in the oven - not enough that endowed with extraordinary talents in cooking, singing, design ... the list this open - so still, and she seemed out of the small Dutch .
However, it is not that one that's literally all ... And that I bought in a store (my dear reader will understand later that this clarification about the shop - very important!) Poltykvy, in the middle of a stuffed sliced apples and quince, prunes and dried apricots, and more for artistry here and there inside that the resulting cakes scattered bright red dried cherries and almonds. Between slices of apples and quince at the last moment remembered to put the pieces of butter. Put in the oven, removed and put on the window.
Retreat first. Since November, I have lived an amazing cat breed - Kuril Bobtail handsome striped long legs and tail. He was big and heavy, but still with puppy habits. The poor Jeeves deadly dull in a confined space of a small apartment, evil people with almost no play, so he sets himself goals and successfully solve them. And to put it simply - when he was not sleeping and kissing with others, he was smashing apartment. And because he, like a true gentleman, devoted to the noble art of fishing, Fisheries, and he tirelessly extracting anything from anywhere - whether in nedospuschennoy piece of paper in the toilet, the tea leaves at the bottom of a tea cup or packing of cherry tomatoes. It is obvious that by such a feast in the form crammed into yielding flesh and not nailed balls of different sizes and configurations, he could not pass. It is not passed - after a certain hour dried apricots, prunes and almonds, have lost their appearance, were scattered on the floor, and the cat languidly rolled them out of their corner of the room: at this point the game lost its edge and is slightly boring.
Return to cooking. That delicious, incomparable dish, which we filed a small Dutchwoman T., it was the nectar of ambrosia, melted in the mouth and is absolutely delighted all the organs of perception. Bright and deep orange color, oily glistening dried fruits, fragrant smoke - piping hot! - Deflating, but dense and very sweet taste of pumpkin, emphasizes the sweetness of dates ... ah, it was simply unforgettable.
My product is also pleasing to the eye. Otherwise, let's not lie even to themselves, it was a horror-horror: filling, which did not manage to winkle out the cat, all became stone itself is not enough that the pumpkin has become a strong and unpleasant fibrous, acquired more taste of frozen potatoes.
I remembered that during his half a small pumpkin Dutchwoman sent her husband on the market, and I bought her in the store. Her pumpkin was a round, my - as a rook. It was bright orange, yellow, my soon. Yeah, guess Stirlitz.
Digressions second. In their failures, I was inclined to blame themselves rather than the circumstances. Well, besides the great pedagogical principle - to work with the material that got under your arm in an evil hour for both of you - brought me to automaticity. And, of course, hygienic considerations, too, in the first place.
I have not thrown hopelessly spoiled dish in the trash, but it was perfect, at the same time improving its hygienic characteristics, greatly disturbed cat. I added almond filling and a little watered the whole construction juice, dismal in the previous preparation. I sent more steam in the oven - remembering the popular wisdom about something there steaming, which is easier to just do not happen. The fire slackened, and at the bottom of the oven put a bowl of water. And after 40 minutes took not say that admirable, but quite edible food. Stone fruit softening, almond gained unprecedented softness and tenderness, and the pumpkin itself has ceased to be frozen with a piece of cardboard, and was even tasty (I am inappropriately remembered Gooseberries Anton Chekhov).
Any experience enriches the experimenter, a negative result is also the result - it's all platitudes. The only conclusion that I did: a pumpkin is not always what they seem. Can only rely on almonds.

Comments

Popular posts from this blog

Porridge with pumpkin - the original and very tasty recipe for breakfast

Pumpkin milk fragrance rice / pumpkin Simi Lu

Best diet products ----- Men Salt & Pepper Pumpkin Seed