Pumpkin Fried Asparagus

 
Efficacy: Pumpkin is rich in trace elements cobalt and pectin. High content of cobalt is not compared to any other vegetables, it is the islet cells of trace elements necessary for synthesis of insulin, help control diabetes, eat pumpkin. Pectin may delay intestinal absorption of glucose and lipid.
 
According to another report, Japan is now popular "pumpkin fever." Not only suitable for middle-aged obese do not want to eat, but the majority of women have been referred to as the "best beauty foods." The reason is that squash is better than vitamin A content of green vegetables.
Eating pumpkin can prevent high blood pressure, as well as a number of liver and kidney lesions. You can eat. Obesity and is particularly suitable for the elderly.
 
Asparagus contains a variety of vitamins and trace elements in the quality is better than ordinary vegetables. Regular consumption can prevent heart disease, high blood pressure, cardiac acceleration, fatigue, edema, cystitis, urinary difficulties.
 
Asparagus is rich in folic acid, about 5 asparagus to contain more than 100 micrograms per day has been the demand for 1 / 4. So, eating asparagus will be able to complement the efficacy of folic acid is an important source of folate supplementation of pregnant women.
 
Asparagus cell growth can normalize the function of preventing the proliferation of cancer cells. International Cancer Patients Association study suggests that it has bladder cancer, lung cancer, skin cancer and kidney stone beneficial. Regular consumption of asparagus for cardiovascular disease, vascular sclerosis, nephritis, gallstones, liver dysfunction, and obesity are useful.
Pumpkin Fried Asparagus
Material:
Asparagus
Pumpkin
 
Practices:
(1) The appearance of the roots of white asparagus plane net crude fiber cortex, the cut three centimeters short paragraphs back.
(2) the net appearance of stiff skin pumpkin plane, the same cut 3 cm short paragraphs back.
(3) Guo Lifang salad oil until the oil temperature rose to about 5 into the asparagus into the first, and then push into the pumpkin before disposal.
(4) Guo Lifang water until the water opening will be followed by glide of oil into the promotion of asparagus and pumpkin before disposal.
(5) Guo Lifang a little salad oil, saute ginger, the put a little water into the seasoning to asparagus and pumpkin, the final amount of water, starch can be hook thin qian (also optional) leaching tail oil (olive tail Oil better) pan transfer to a plate.
 
Tips:
    Can use potatoes instead of pumpkin, but the effect is not a good pumpkin. Foil can also add some red pepper fry, and the results well, to enhance color. Asparagus off of oil speculation, color is more green, more easily tasty.
 
Special Note
Asparagus was good but it should not be eaten raw, it should not be stored for more than 1 week before eating, and should be preserved cold dark.
 
Asparagus in the folic acid could easily be destroyed, and it would be used to supplement folic acid should avoid high-temperature cooking, the best way is to eat low-power microwave oven heat cooked. 

Comments

Popular posts from this blog

Porridge with pumpkin - the original and very tasty recipe for breakfast

Pumpkin milk fragrance rice / pumpkin Simi Lu

Best diet products ----- Men Salt & Pepper Pumpkin Seed