Baked pumpkin

 
Pumpkin, baked, with cheese, cream, thyme, garlic.
 
You will need:
pumpkin 2 pound I got (varieties Kent or Jap, but in general principle, that the skin was more or less thick, and taste - sweet and rich)
450 ml cream of average fat content (10-15%)
parmesan cheese, 85 gr
3 garlic cloves
tablespoon dried thyme
pepper 
 

 
From pumpkin cut "cover". Spoon remove the seeds (a valuable and nutritious food is not to throw away, they come in handy)
If you have chesnokodavilka, it is not necessary.
Because if the garlic clove to press the wide blade of a knife, then finely slice it, you get like that, that is, as we want.
garlic, cream, thyme, ground pepper - heat, so that was hot, but not to bring to a boil
Pour mixture into pumpkin. There is Pour 2 / 3 of cheese
Pumpkin to put in pan with high walls, put a towel under her cotton, or a wooden plank (preferably to a pumpkin does not come in contact with metal), washed down with warm water for 2-3 cm and place in preheated 170 degree oven for an hour. Baking time also depends on the type of pumpkin, navigate to the softness. Remove the pumpkin from the lid, sprinkle with cheese pinch of thyme and bake for another 15 minutes this time without the lid.
Pumpkin seeds dry a little on the dry pan. 
 

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